Contrabandă cu țigări la Giubega

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Un bărbat din Giubega a fost depistat de polițiștii din Municipiul Băilești, având în locuința sa un număr de 605 pachete ţigări de diferite mărci fără timbru de marcaj fiscal românesc.
Vineri, 15 februarie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au solicitat Judecătoriei Băileşti emiterea unei autorizaţii de percheziţie la locuinţa luiAurelian P. de 52 de ani, din comuna Giubega, Dolj, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 ţigarete”. În urma percheziţiei efectuate, au fost găsite ascunse în diferite locuri din curtea locuinţei un număr de 605 pachete ţigări de diferite mărci, însumând 12100 ţigarete fără timbru de marcaj fiscal românesc, prejudiciul cauzat fiind de circa 6000 lei. Întreaga cantitate de ţigarete a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii întregii activităţi infracţionale şi a provenienţei ţigaretelor.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.