Halloween party ideas 2015

La Desa, primarul comunei, Iulian Bâlteanu a prezentat o situaţie mai aparte. Dacă iarna numărul de dosare pentru ajutor social este în creştere, odată cu sosirea primăverii acestea scad. Edilul explică şi motivul. Mulţi dintre localnici muncesc în afara ţării şi iarna se întorc acasă. Pentru că nu au un venit îşi fac dosare pentru ajutorul social. Aşa se face că Primăria Desa a avut în evidenţe, iarna aceasta, nu mai puţin de 170 de persoane pentru ajutorul social.

În această perioadă, autorităţile publice locale au folosit beneficiarii Legii nr.  416/2001 la lucrări de deszăpezire. „De obicei ei fac în toată comuna curăţenie. În perioada următoare îi vom folosi la desfundat şanţuri. Avem şi tineri care încearcă să atragă fonduri europene. Sunt 10 dosare depuse pe Măsura 1.1.2., Axa 1, Creşterea competitivităţii sectorului agricol şi silvic”, a explicat Iulian  Bâlteanu, primarul comunei Desa.
Sursa:cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.