Halloween party ideas 2015


În data de 10.02.2013, Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui  Alexandru C. din mun. Calafat, str. T. Vladimirescu.

Ajuns la faţa locului, echipajul de pompieri a constatat că incendiul se manifesta în podul casei, cu posibilitate de propagare la întreaga locuinţă.
Din cauza efectului termic al căldurii de la un coş de fum neprotejat termic, au ars tavanul pe o suprafaţă de aproximativ 8 m² şi un perete despărţitor  pe o suprafaţa de aproximativ 10 m².

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.