Doi doljeni căutaţi de italieni, unul pentru clonare de carduri şi altul pentru furturi, au ajuns în arestul IPJ Dolj

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Doi doljeni, ambii daţi în urmărire internaţională de autorităţile judiciare italiene, au fost prinşi de poliţişti şi introduşi în arest. Ieri, cei doi au fost prezentaţi Curţii de Apel Craiova, care le-a emis mandate de arestare pe 5 zile, timp în care trebuie traduse şi prezentate instanţei mandatele europene de arestare traduse în limba română.
Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, în cursul zilei de vineri, au fost puse în executare două mandate europene de arestare emise de autorităţile judiciare din Italia. Astfel, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova a fost depistat şi prins Cătălin Marius Duculescu, de 28 de ani, din Craiova, urmărit la nivel naţional şi internaţional, în baza mandatului european de arestare emis pe numele său de autorităţile judiciare italiene, pentru comiterea infracţiunilor de clonare de carduri, fapte comise pe teritoriul Italiei în anul 2009.
Tot vineri, poliţiştii din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Dolj l-au depistat în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Calafat, pe Iustinel Radu, de 40 de ani, din comuna Urzicuţa, dat în urmărire internaţională tot de italieni, pentru comiterea unor furturi pe teritoriul Italiei în anul 2010.
“Cei doi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova unde a dispus reţinerea pentru 24 ore, iar în cursul zilei de sâmbătă, Curtea de Apel Craiova a emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 5 zile pe numele celor doi, care au fost introduşi în arestul Inspectoratului”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.