Responsive Ad Slot

Latest

latest

Doi doljeni căutaţi de italieni, unul pentru clonare de carduri şi altul pentru furturi, au ajuns în arestul IPJ Dolj

duminică, 10 februarie 2013

/ by Calafat News

Doi doljeni, ambii daţi în urmărire internaţională de autorităţile judiciare italiene, au fost prinşi de poliţişti şi introduşi în arest. Ieri, cei doi au fost prezentaţi Curţii de Apel Craiova, care le-a emis mandate de arestare pe 5 zile, timp în care trebuie traduse şi prezentate instanţei mandatele europene de arestare traduse în limba română.
Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, în cursul zilei de vineri, au fost puse în executare două mandate europene de arestare emise de autorităţile judiciare din Italia. Astfel, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova a fost depistat şi prins Cătălin Marius Duculescu, de 28 de ani, din Craiova, urmărit la nivel naţional şi internaţional, în baza mandatului european de arestare emis pe numele său de autorităţile judiciare italiene, pentru comiterea infracţiunilor de clonare de carduri, fapte comise pe teritoriul Italiei în anul 2009.
Tot vineri, poliţiştii din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Dolj l-au depistat în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Calafat, pe Iustinel Radu, de 40 de ani, din comuna Urzicuţa, dat în urmărire internaţională tot de italieni, pentru comiterea unor furturi pe teritoriul Italiei în anul 2010.
“Cei doi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova unde a dispus reţinerea pentru 24 ore, iar în cursul zilei de sâmbătă, Curtea de Apel Craiova a emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 5 zile pe numele celor doi, care au fost introduşi în arestul Inspectoratului”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!