Halloween party ideas 2015

În perioada 01-03.02.2013, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj, au fost solicitate să intervină pentru stingerea unui incendiu, Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit pentru stingerea a 4 incendii, iar Servicul Mobil de Ugenţă, Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă la 48 de cazuri.

În data  de 03.02.2013, ora 17.45, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa unei femei, din municipiul Craiova, strada I. Ghe. Duca, bl. J29.

Ajuns la faţa locului, echipajul de pompieri a constatat că incendiul se manifesta în interiorul bucătăriei, cu posibilitate de propagare la întregul apartament.

Din cauza unui scurtcircuit electric au ars: centrala termică, detectorul de gaze, o hotă electrică, 2 aparate electrocasnice, un calculator, 2 laptopuri, un tablou electric, mobilierul din bucătărie şi s-au degradat: un aragaz, o combină frigorifică şi un geam termopan din bucătărie.

Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit în raioul de intervenţie pentru stingerea a 4 incendii, după cum urmeză:

-  S.V.S.U.  Calafat a intervenit  pentru  stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată  pe un teren viran în sat Ciupercenii Vechi.

– S.V.S.U.  Malu Mare a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată pe un teren viran din localitate.

–  S.V.S.U.  Şimnicu de Sus a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un coş de fum neprotejat termic în sat Dudoviceşti.

– S.V.S.U.  Bistreţ a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată pe un teren viran pe marginea segmentului de drum Bistreţ Nou – Catane.

Servicul Mobil de Ugenţă, Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, după cum urmează:

Asistenţă Medicală  de Urgenţă Aeriană – 1 intervenţie.

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M.) – 3 intervenţii.

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (NEONAT) – 2 intervenţii.

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) – 14 intervenţii.

Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) – 8 intervenţii.

Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) – 7 intervenţii.

Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 8 intervenţii.

Garda Intervenţie Pompieri Bechet –5 intervenţii.

Sursa:jurnalulolteniei.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.