Halloween party ideas 2015


În cursul zilei de marţi, 5 februarie a.c., în urma investigaţiilor efectuate de către lucrători din cadrul Secţie 9 Poliţie Rurală Cetate a fost identificat C.S.,  de 15 ani, din comuna Unirea, Dolj, despre care s-a stabilit că, în noaptea de 03/04.02.2013, a pătruns în incinta unui magazin din localitate şi a sustras ţigări, dulciuri, obiecte de uz casnic, sanitare în valoare de 1.000 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Făptuitorul urmează a fi expertizat de către specialişti din cadrul I.M.L. Craiova şi în funcţie de concluzia acestora se va propune soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecoria Calafat.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.