Astăzi a fost inaugurat la Calafat un punct de eliberare a paşapoartelor

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Începând cu data de 26 februarie locuitorii din municipiul Calafat vor beneficia  de un serviciu local pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor. Serviciul Public Comunitar din Calafat va înregistra cererile depuse pentru obţinerea paşapoartelor simple şi electronice şi tot aici vor fi eliberate aceste documente. Deschiderea oficială a avut loc începând cu ora 13.00, în prezenţa domnului Marius Deca, Prefectul judeţului Dolj care a ianugurat sediul împreună cu Primarul municipiului Calafat, domnul Mircea Guţă. 
La deschidere au fost prezente mai multe oficialităţi locale. Primul cetăţean din Calafat care şi-a depus actele pentru a dobândi un paşaport electronic a fost domnul Doru Mituleţu, Viceprimarul municipiului Calafat. Adresa biroului nou înfiinţat figurează pe strada Tudor Vladimirescu nr. 24 (în incinta Primăriei Calafat), unde va şi funcţiona punctul de lucru. Preluarea cererilor şi eliberarea paşapoartelor se va face în zilele de joi între orele 9:30-14.30, o dată la două săptămâni, începând cu data de 28 februarie 2013.
Înfiinţarea serviciului a fost aprobată prin ordin al Prefectului judeţului Dolj, centrul urmând să deservească nu doar cetăţenii din Calafat, ci şi pe cei din localităţile învecinate.


Sursa:http://actualitateacalafeteana.blogspot.ro/

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.