Halloween party ideas 2015

Podul Calafat-Vidin va fi inaugurat oficial pe 9 mai, de Ziua Europei, a anunţat premierul bulgar, Boiko Borisov, precizând că la ceremonie vor fi prezenţi preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, şi comisarul UE pentru Politici regionale, Johannes Hahn. Boiko Borisov a inspectat miercuri podul Vidin – Calafat, împreună cu ministrul bulgar al Transporturilor, Ivailo Moskovski, relatează site-ul Novinite.com. Moskovski a declarat că lucrările urmează să fie finalizate în aprilie, iar podul va putea fi dat în folosinţă în mai. Infrastructura rutieră care face legătura cu podul a fost deja construită, atât în România, cât şi în Bulgaria. Conform estimărilor, peste 100.000 de vehicule ar urma să traverseze anual acest pod.


Pentru a patra oara consecutiv echipa de management a FCC Construccion întâlnit-ministru al Bulgariei, Boiko Borisov, care a venit să inspecteze construcția podului, însoțit de Ministrul Tehnologiilor Informaționale și Comunicațiilor, Ivailo Moskovski.  
   "Președintele Europene Comisia, Barroso, personal, va participa la deschiderea oficială a podului la 9 mai - a anunțat cu mândrie Borisov, după ce a trecut cu mașina de-a lungul podului de la bulgar la partea română.
   Ing.. Alberto Vergara, de manager al Proiectului "pod peste Dunare Calafat-Vidin", pentru contractantul, a informat Prim-ministrului despre lucrările rămase de finisare necesare pentru deschiderea a instalației în punerea - de stabilire a impermeabilizare, construcția liniei de cale ferată, instalarea de pavarea drumurilor, electrificare, etc
   membri ai delegației care însoțește primul-ministru au fost: Desislava Atanasova, Ministrul Sanatatii, Vezhdi Rashidov, Ministrul Culturii; ing.. Tsvetan Asenov, Sector Guvernatorul; Gergo Gergov, primarul din Vidin și etc.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.