Halloween party ideas 2015


Publicitatea Facebook câştigă tot mai mult teren şi în România.
Thinkdigital si MEC Interaction au realizat prima campanie care foloseste formatul Facebook Logout Experience (LOX) in Romania, pentru clientul BCR, care astazi lanseaza campania "Impreuna schimbam povestea", sub noua platforma "Mai bine. Pentru ca putem". Formatul este disponibil in Romania din noiembrie 2012, prin Thinkdigital, si permite transformarea imaginii de cover a timeline-ului in spatiu publicitar, imagine sau video.

Acesta vizeaza userii care se delogheaza de pe Facebook la finalul sesiunii:In Romania, e vorba de o medie de 1,1 milion de unici, care genereaza 2,3 milioane de afisari (in intervalul luni – joi) si, respectiv, de 1 milion de unici care genereaza 2 milioane de afisari (in intervalul vineri – duminica), cu o rata de click medie de peste 1%, precizeaza Dragos Stanca (Managing Partner, Thinkdigital Romania).

In cazul formatului video, zona ocupata de cover photo trimite catre spot, iar cele de profile photo si numele paginii deschid fanpage-ul companiei. In cazul BCR a fost adaugat un link etern, catre pagina de campanie.

In cazul formatului imagine, ariile active din reclama deschid un link extern, o pagina Facebook si, respectiv, o postare specifica.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.