Halloween party ideas 2015


Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat, ieri, în PTF Calafat un doljean care intenţiona să introducă ilegal în ţară 70 plase monofilament.
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Dolj, ieri, în jurul orei 13,30,  la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră pe sensul de intrare în ţară, călătorind pe jos, cetăţeanul român Sorin P., în vârstă de 36 ani.
Cu ocazia controlului bagajelor, poliţiştii de frontieră au descoperit un număr de 70 plase monofilament, interzise la deţinere, pe care persoana în cauză declară că le-a cumpărat din Bulgaria.
Plasele de pescuit au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar persoanei i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinerea de plase de tip monofilament.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.