Halloween party ideas 2015


Doi doljeni de 25, respectiv 39 de ani, au fost prinşi de poliţişti conducând mopede fără să posede permis de conducere, deşi acest lucru a devenit obligatoriu din luna ianuarie pentru aceste categorii de autovehicule, informează IPJ Dolj, într-un comunicat.
Aseară, la ora 19.00, în comuna Ciupercenii Noi, pe D.J. 553, lucrătorii Posturilor de Poliţie Ciupercenii Noi şi Desa l-au depistat în trafic pe Emil G., de 25 ani, din localitate în timp ce conducea un moped, neînregistrat în circulaţie, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi având o concentraţie de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au întocmit pe numele celui în cauză şi dosar penal.
O patrulă de siguranță publică din cadrul Secției 2 Poliţie aflându-se în serviciului pe strada Dr. C-tin Severeanu din Craiova, l-au depistat pe Marian F., de 39 ani, din Craiova în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. Şi pe numele acestuia poliţiştii criaoveni au întocmit dosar penal.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.