Halloween party ideas 2015

Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat în zona de competenţă două persoane care conduceau două autovehicule având taloanele pentru inspecţia tehnică false.
În data de 06.02.2013, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul român Marius R., în vârstă de 20 ani, care conducea un autoturism marca Opel cu numere de înmatriculare bulgăreşti.
În aceeaşi zi, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bistreţ, judeţul Dolj, au oprit în trafic pe cetăţeanul român Victor M., în vârstă de 23 ani, care conducea un autoturism marca Renault cu numere de înmatriculare bulgăreşti.
Cu ocazia controlului documentelor în ambele cazuri poliţiştii de frontieră au constatat că taloanele pentru inspecţia tehnică ale autoturismelor sunt false.
Persoanelor în cauză li s-au întocmit acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.