Halloween party ideas 2015


 În ediţia de vineri a ziarului francez “Liberation” a fost publicat un articol despre podul de la Calafat-Vidin. Corespondentul “Liberation” a început relatarea sa cu o declaraţie a lui Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj.

“Am putea numi podul <<Europa>>”, a spus Ion Prioteasa. Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj explică de ce această denumire se potriveşte construcţiei care leagă România de Bulgaria peste Dunăre. “Fără banii de la Bruxelles, podul de la Calafat-Vidin, care se întinde peste Dunăre, care leagă Bulgaria şi România nu ar fi putut fi finalizată”, a spus Ion Prioteasa. Corespondentul “Liberation” prezintă şi istoria lucrărilor de la Calafat-Vidin şi îşi încheie expunerea tot cu o declaraţie a preşedintelului Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa. "Dunărea și dictatura comunistă ne-a separat și ne-a adus prejudecăți, spune Ion Prioteasa. Acum ne dăm seama că nu suntem nici inteligenţi sau mai frumoşi decât ceilalţi. Dar ne dorim cu toții să trăim un pic mai bine".    

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.