Prioteasa s-a întâlnit cu operatori în turism

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, s-a întâlnit, joi dimineață, cu reprezentantul touroperatorului internațional TUI în România, Dragoș Anastasiu – președintele Grupului Eurolines, cu care a discutat despre strategia de dezvoltare a județului în perioada următoare, precum și oportunitățile și potențialul turistic pe care operatorul le poate găsi în Dolj.
„Astăzi, m-am întâlnit cu președintele Grupului Eurolines, domnul Dragoș Anastasiu, care este și reprezentantul TUI în România. Așa cum se știe, TUI este unul dintre cei mai importanți competitori pe piața mondială de turism, care acum vine și la Craiova unde va lansa un centru de turism. Iată că, așa cum preconizam de mai mult timp, Craiova devine un punct de interes pentru acest tip de afaceri. I-am prezentat pe scurt județul, cu ținuturile noastre mai speciale care pot fi introduse oricând într-un circuit turistic, pentru că Doljul și Regiunea Oltenia pot oferi vizitatorilor locuri, tradiții și obiceiuri nemaiîntalnite în România. I-am vorbit puțin și despre strategia noastră de dezvoltare pe următorii ani, pentru că, așa cum am obișnuit, o componentă specială a viziunii noastre o reprezintă investiția în cultură, cu reabilitări de muzee, cu construcția pavilionului expozițional dedicat marelui sculptor Constantin Brâncuși, ale cărui opere se găsesc în parte și la Craiova. Deschiderea pe care o găsesc la noi și sprijinul pe care îl au din partea autorităților, plus investițiile care s-au făcut sau urmează a se realiza în zona noastră – Podul de la Calafat, Fabrica Ford, Aeroportul Craiova sau Autostrada Craiova-Pitești, contează foarte mult în alegerea pe care companiile o fac atunci când decid să-și deschidă facilități la Craiova și în Dolj. În continuare vom promova politica transparenței și a deschiderii totale către orice investitor care creează locuri de muncă și ajută la dezvoltarea economică a regiunii noastre”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

Sursa:lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.