Razie de proporții în Dolj

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Polițiștii și jandarmii doljeni au organizat, azi-noapte, o razie pentru prevenirea si combaterea faptelor comise cu violenţă, acţionându-se totodată şi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, activităţile desfăşurânduse şi pe raza poliţiilor municipale Băileşti şi Calafat, orăşeneşti Filiaşi, Segarcea, Bechet şi Dăbuleni şi secţiilor de poliţie rurală din responsabilitatea acestora. Cei peste 180 de poliţişti de la formaţiunile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, intervenţie rapidă şi jandarmi din cadrul IJJ Dolj şi GJMb Craiova au efectuat verificări şi controale la 127 unităţi de alimentaţie publică (baruri şi dicoteci).

Au fost legitimate aproximativ 550 persoane, dintre care 145 au fost controlate sumar de arme albe, iar 32 au fost conduse la sediul unităţilor de poliţie pentru cercetări. În cele 24 filtre rutiere instituite poliţiştii au controlat peste 300 autovehicule.

În cadrul raziei au fost constatate 21 fapte penale pentru care au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale în conformitate cu prevederile legale și s-au aplicat 164 de sancțiuni contravenţionale în sumă totală de 33 287 lei. Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule 7 permise de conducere, dintre care 4 pentru conducere sub influenţa alcoolului, iar 3 certificate de înmatriculare au fost retrase, după cum au comunicat reprezentanții IPJ Dolj.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.