Responsive Ad Slot

Latest

latest

Studenţi de la Academia de Poliţie în practică la IPJ Dolj

marți, 5 februarie 2013

/ by Calafat News

Porţile Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj s-au deschis pentru 55 de studenţi de la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”, care vor efectua stagiul de practică în munca de poliţie în perioada 04 februarie – 01 martie 2013.

Dintre aceştia, 6 sunt “boboci” de anul întâi, 23 sunt în anul doi, 20 în anul trei şi 6 în ultimul an. Cei 35 de băieţi şi cele 20 de fete au fost repartizaţi de comanda Inspectoratului să îşi desfăşoare stagiul de practică la serviciile şi subunităţile corespondente profilelor pentru care au optat tinerii noştri viitori colegi. Astfel, 24 de studenţi au fost trimişi la formaţiunile de investigaţii criminale şi de ordine publică de la nivelul Secţiilor de Poliţie din Craiova, 16 se vor lua primul contact cu specificul muncii de investigare a fraudelor, 5 îi vor ajuta pe poliţiştii de la Biroul Poliţiei Rutiere Craiova, un student va lucra alături de specialiştii criminalişti, iar ceilalţi au fost repartizaţi la Poliţiile din Băileşti, Calafat şi Filiaşi. Este de menţionat faptul că printre cei 55 de doritori să facă practică la IPJ Dolj se află şi studenţi care provin din alte judeţe şi care au solicitat să lucreze alături de poliţiştii doljeni în acest stagiul, dornici să beneficieze de profesionalismul şi experienţa noastră în toate domeniile muncii de poliţie.

Studenţii au fost întâmpinaţi de dl. comisar şef de poliţie dr. Constantin Nicolescu, care le-a urat bun venit şi i-a sfătuit ca pe perioada stagiului de practică să se comporte ca adevăraţi poliţişti, să respecte Statutul Poliţiştilor şi să fie deschişi la sfaturile şi indicaţiile poliţiştilor cu experienţă.
Sursa:lupamea.ro
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!