Responsive Ad Slot

Latest

latest

Tânără de 18 ani, din Calafat, în stare gravă în urma unui accident de circulaţie

duminică, 24 februarie 2013

/ by Calafat News
O tânără de 18 ani, din Calafat, a ajuns la spital în stare gravă, ieri dimineaţă, în urma unui accident de circulaţie petrecut în Craiova. Şoferul autoturismului în care se afla tânăra nu a acordat prioritate de trecere unui autovehicul care circula regulamentar, în urma ciocnirii dintre cele două maşini ajungând la spital şi şoferul care circula regulamentar.

Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01.30, Răzvan Vădeanu, 19 ani, din Calafat, în timp ce conducea un autoturism Volkswagen Passat prin Craiova, pe strada „Fraţii Goleşti”, la intersecţia cu bulevardul “Dacia”, nu a respectat semnificația indicatorului „Cedează trecerea” şi a intrat în coliziune cu un alt Passat, condus pe drumul cu prioritate de Adrian Bălea, de 37 de ani, din Craiova. În urma impactului, Adriana Ivaşcu, de 18 ani, din Calafat, pasageră în autoturismul condus de Vădeanu, a suferit leziuni grave, fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, unde a rămas internată, tot la spital ajungând şi Adrian Bălea, însă cu leziuni care nu-i pun viaţa în primejdie.

“Pe numele tânărului şofer din Calafat s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat comisar şef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!