Halloween party ideas 2015


Un nou virus a atacat reteaua de socializare Facebook. Peste 200.000 de romani au fost pacaliti ca pot afla cine ii urmareste pe Facebook prin aplicatia “Vezi cine ti-a urmarit profilul”. Atentie! Virusul fura identitatile!

Aplicatia promite utilizatorilor lista completa a celor care le-au vizitat profilul. Odata ce acestia dau like, pun la dispozitie toate datele si intra intr-unul din cele mai vechi mecanisme de propagare a escrocheriilor in retelele sociale: tag-jacking-ul, scrie opiniatimisoarei.ro. 

Aplicatia posteaza asadar mesaje automate pe profilele celor interesati in care se propaga mai departe, fara a le arata lista promisa. In plus, sunt taguiti o gramada de prieteni.

IMPORTANT! NU DATI CLICK, pentru ca Facebook nu permite ca datele legate de traficul pe pagina unui utilizatori sa fie folosite de terte parti! Evitati aplicatiile, pentru ca linkurile sunt periculoase.

Cei care nu au rezistat tentatiei si au accesat aplicatia pot scapa foarte usor de virus, refuzandu-i acces la informatiile personale, protejandu-se pe sine si pe prietenii lor de pe retea.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.