Vreme SCHIMBĂTOARE, temperaturi ÎN CREŞTERE: vezi PROGNOZA METEO pe 3 zile

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Marţi, vremea are un caracter schimbător – norii se adună temporar, dar din când în când se arată şi soarele, însă nu lipsesc precipitaţiile. Local vor cădea ploi sau lapoviţe în sud-vestul ţării, iar spre seară şi noaptea va începe să ningă în nord-vest. În zonele joase dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă. Temperaturile cresc uşor în regiunile extracarpatice, astfel valorile termice maxime vor fi cuprinse între 1...2 grad în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei 8...9 grade în sudul Câmpiei Române.

REGIUNI

În regiunile, peste zi sunt condiţii pentru câţiva stropi de ploaie în Banat, iar după căderea serii va începe să ningă în Maramureş şi nordul Crişanei. Valorile termice sunt comparabile cu cele de ieri – maxime între 1 grad la Miercurea Ciuc şi 7 grade la Timişoara.

În sud temperatura aerului continuă să crească uşor, astfel la amiază se vor înregistra 5 grade la Craiova si Pitesti, 8 grade la Alexandria, 7 grade la Ploiesti şi Brăila si 9 grade la Giurgiu. Cerul se înnorează temporar şi pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe sub formă de ploaie sau lapoviţă în Oltenia şi sud-vestul Munteniei.

În Dobrogea, va fi o zi plăcută şi puţin mai caldă decât ieri, cu 5 grade în Constanţa şi 6 grade la Tulcea.

Vremea se încălzeşte simţitor în Moldova. Dacă ieri mercurul termometrelor nu a trecut peste pragul de îngheţ, astăzi la amiază vor fi maxime de 6 grade în Galaţi şi la Focşani, 4 grade în Bacău şi Iaşi şi 3 grade la Botoşani. Cerul va fi parţial noros, iar de dimineaţa pe văi sunt condiţii de ceaţă.

VREMEA PE 2 ZILE

Miercuri în vestul, centrul şi nordul ţării cerul va prezenta înnorări temporare şi local vor cădea precipitaţii în general slabe cantitativ sub formă de lapoviţă, ninsoare şi trecător ploaie. În restul teritoriului soarele se strecoara printre nori, şi doar izolat vor cădea şi câţiva stropi de ploaie. Temperaturile continuă să crească uşor în regiunile sudice, astfel valorile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 10 grade.

În Bucureşti o zi plăcută. Nu este prea mult soare şi trecător vor fi condiţii să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperatura maximă va fi de 8...9 grade.

 Joi în sudul şi sud-estul ţării vremea va deveni caldă pentru data din calendar, în vreme ce în restul teritoriului valorile termice sunt mai scăzute, dar apropiate de normele climatologice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1...2 grad în nordul Moldovei şi 10...11 grade în Lunca Dunării şi în Podisul Dobrogei. Va fi cer mai mult noros şi se vor semnala ploi, lapoviţe, dar şi ninsori, local, mai ales în sud-vestul, centrul şi nord-estul ţării.

 În capitală, deşi va fi o zi mohorâtă – cu nori, posibil şi câţiva stropi de ploaie, dar chiar şi aşa vremea va fi relativ caldă pentru această dată. Temperatura maxima prognozată de către meteorologi va fi în jur de 9 grade.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.