A scăpat ca prin minune de la moarte: au scos-o pompierii din fântână

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
O femeie de 63 de ani, din comuna doljeană Poiana Mare, a fost scoasă de pompieri din fântână, aseară, starea ei de sănătate fiind bună. Femeia a căzut când încerca să scoată apă, din fericire nu s-a lovit foarte rău astfel că era conştientă şi a strigat după ajutor, vecinii sunând pe 112.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj au fost anunţaţi, ieri, în jurul orei 17.00, că o femeie a căzut într-o fântână, în comuna Poiana Mare. La faţa locului, pe strada „Bisericii”, nr. 72 au ajuns pompierii Detaşamentului de Pompieri Calafat, care au găsit-o pe Maria Mitroi, de 63 de ani, căzută într-o fântână cu adâncimea de aproximativ 8 metri
. „Persoana era conştientă, a fost scoasă fără probleme din fântână, a primit îngrijiri la faţa locului de la echipajul de prim-ajutor şi a fost transportată la Spitalul Calafat, starea sa de sănătate fiind bună”, au precizat reprezentanţii ISU Dolj.


Ieri în jurul orei 12:53, Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit în mun. Calafat, str. Traian, bl. B2, pentru deblocarea unei uşi de apartament.

După deblocarea uşii, în interiorul apartamentului a fost găsită proprietara Filofteia C. , conştientă, fiind preluată de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Dolj şi trasportată la Spitalul Calafat.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.