Halloween party ideas 2015

Aceasta este opinia ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Ungariei în Bulgaria,  Andras Klein, după vizita de acum două zile la podul de la Vidin - Calafat și după conversația cu  managerul  proiectului podului de peste Dunăre Calafat-Vidin - ing. Alberto Vergara.
Insotit de catre Dr. Miklos Pek, ministru plenipotențiar și șef adjunct al misiunii, de Tibor Nemeth, un reprezentant de vânzări, de Zoltan Vadului, al doilea secretar și de către primarul Vidinului Gergo Gergov, ambasadorul Ungariei a avut posibilitatea de a vedea o parte din  operațiunile de finisare în construcția podului - montarea stratului de bitum pe calea ferată a podului,
prepararea bazei de beton pentru aplicarea impermeabilizării, curăţirea benzii romaneşti de moloz, etc.
   Diplomații maghiari au fost impresionaţii de lățimea Dunării la Vidin, care, în secțiunea maghiară este aproape de două ori mai îngustă, și de lungimea impresionantă a podului.
    Ambasadorul Klein consideră că puntea de legătură dintre Vidin și Calafat va fi o rută preferată pentru toate vehiculele.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.