Responsive Ad Slot

Latest

latest

Au traversat strada şi au murit

sâmbătă, 30 martie 2013

/ by Calafat News

Doi pietoni şi-au pierdut viaţa, iar unul a fost rănit grav, în urma a trei accidente de circulaţie produse miercuri şi joi în judeţul Dolj şi în Craiova, chiar din vina victimelor, care au traversat neregulamentar.
Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au precizat că, joi, în jurul prânzului, Irinel Iovan, de 18 ani, din localitatea doljeană Desa, în timp ce conducea în comună un Ford Mondeo, l-a lovit şi accidentat mortal pe consăteanul său Constantin Pavel, de 46 de ani. În urma cercetărilor făcute de poliţiştii de la Rutieră s-a stabilit că responsabil de producerea accidentului este Pavel, care s-a angajat în traversarea DJ 553 fără să se asigure.
Tot joi, în jurul orei 19.30, pe strada Spaniei din Craiova, a fost înregistrat un alt accident de circulaţie, în urma căruia un bărbat a fost rănit grav. Poliţiştii au stabilit că Ionuţ Combei, de 19 ani, din localitate, care conducea un VW Golf, l-a accidentat grav pe craioveanul Marian Lungu, de 38 de ani, care a traversat strada neregulamentar, printr-un loc în care nu există trecere pentru pietoni.
Craioveanul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde a rămas internat.
Un alt accident mortal a avut loc miercuri seară, în jurul orei 19.30, pe DE 70, în localitatea Brădeşti. În acest caz, poliţiştii de la Rutieră au stabilit că Ionel Nicolae, de 46 de ani, din Craiova, în timp ce conducea o autoutilitară dinspre Craiova către Filiaşi, l-a lovit pe Nicolae Daia, de 55 de ani, din comuna Brădeşti, care traversa drumul neregulamentar, „printr-un loc nepermis şi se afla în stare de ebrietate“. Bărbatul de 55 de ani a fost transportat la Spitalul din Filiaşi unde, la ora 20.30, a decedat din cauza multiplelor traumatisme suferite.
Reprezentanţii IPJ Dolj au mai precizat că în cazul acestor accidente de circulaţie se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă.

Sursa:www.gds.ro
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!