Calafatul a câştigat derby-ul cu Podari

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Dunărea Calafat - FC Podari 1-0
Trupa lui Claudiu Oncică a câştigat derbiul de sâmbătă şi şi-a mărit avantajul la patru puncte faţă de podărenii lui Marian Bâcu

Prima etapă din returul Ligii a IV-a Dolj a programat şi primul derbi judeţean, liderul Dunărea Calafat întâlnind sâmbătă, pe teren propriu, pe FC Podari, ocupanta locului secund şi principala contracandidată la locul care duce la barajul pentru Liga a III-a. 
Câştig de cauză au avut gazdele, trupa antrenată de Claudiu Oncică impunându-se la limită, scor 1-0, graţie reuşitei experimentatului atacant Costel Bârsan din minutul 76. Gruparea calafeteană a evoluat în zece oameni din minutul 72, după ce Corneanu a văzut al doilea cartonaş galben, pe primul încasându-l în primul sfert de oră.

Dunărea Calafat: Purcea – V. Sârbu, Roşianu, Uşurelu, E. Iancu – Pişleag (’87, Cârstea), Corneanu, A. Popa (’46, M. Iancu), A. Sârbu (’56, Drăguşin) – Bârsan, M. Ilie (’46, Brebenel).

FC Podari: Barbu – Stoian, Istudor, Preduţ, Mateiţă – M. Niţă, I. Mitroi (’82, Telea), Ţenovici (’89, Dumitraşcu), Tâmplaru – Preda, Boroiban (’57, Stoica).
Cartonaşe galbene: Corneanu (2), E. Iancu, A. Popa / Stoian, Istudor, I. Mitroi.
Au arbitrat: V. Flueran – Ad. Popescu, Cr. Nicola; I. Văduva.
Observatori: N. Tilihoi, M. Ezaru.

Oncică: Am meritat victoria

La finele jocului, antrenorul gazdelor, Claudiu Oncică, s-a declarat mulţumit de rezultatul final, sperând totodată să menţină ecartul de patru puncte până la finalul campionatului. „Aceste puncte înseamnă foarte mult pentru noi. Ne pregătim de două luni pentru meciul ăsta şi era foarte important să câştigăm. Am meritat victoria. A fost şi emulaţia asta înaintea jocului, mă refer la lumea din oraş, care a fost aproape de noi, şi a contat foarte mult pentru jucători. Era mai bine ca această confruntare să fi avut loc peste trei-patru etape, pentru că vin după două luni de pauză şi e foarte greu să intri în ritm, mai ales la nivelul ăsta, unde nu sunt condiţii ca la nivelurile superioare. Golul a fost foarte norocos, dar cred că meritat. Jocul nostru a fost foarte bun în repriza a doua, dar în prima parte ei au fost mai buni. Bârsan a făcut diferenţa, de asta l-am şi adus. E un jucător important, mai ales în ceea ce priveşte vestiarul şi lucrurile din afara terenului şi îl ajută Dumnezeu şi înscrie şi goluri norocoase, cum a fost acesta. Este foarte important să menţinem distanţa aceasta de patru puncte până la final, dar vom pregăti cu atenţie fiecare meci şi sperăm să fie bine“, a spus Claudiu Oncică, pentru GdS. „Nu aş vrea să vorbesc despre arbitraj, dar eu cred că încă sunt probleme“, a completat tehnicianul calafetenilor.

Stănescu: Un egal era echitabil

Preşedintele formaţiei FC Podari, Horaţiu Stănescu, nu s-a împăcat cu rezultatul, considerând că o remiză ar fi reflectat perfect ceea ce s-a petrecut pe teren. „Nu meritam să pierdem. Am dominat prima repriză de la un cap la altul, am avut şi câteva ocazii de gol, prin Boroiban, dar nu am reuşit să înscriem. Dacă o făceam, alta era soarta partidei. În repriza secundă, ei au fost mai activi, dar nu şi-au creat nici o ocazie clară, iar golul a fost foarte norocos. Ăsta e fotbalul, nu ne rămâne decât să continuăm lupta. Nu aş putea să reproşez nimic brigăzii de arbitri. A fost un arbitraj bun, spre foarte bun“, a spus preşedintele podărenilor, pentru GdS.
Ajunşi la Podari, jucătorii au avut şedinţă, iar atacantul Laurenţiu Boroiban a fost pus pe liber.

Etapa a 21-a:

 Recolta Ostroveni – Energia Craiova 6-0,
 Dunărea Calafat – FC Podari 1-0,
 Viitorul Cârcea – Amaradia Melineşti 1-1,
 FC Leamna – Dunărea Bechet 1-3,
 Progresul Segarcea – CS Işalniţa 1-1, 
Dinamyk Craiova – „GP“ Craiova 1-0, 
CSO Filiaşi – CSJ Ştiinţa U Craiova 4-0,
 Prometeu Craiova – Avântul Pieleşti 7-2.

Clasament:

 1. Dunărea Calafat 48 de puncte (golaveraj 66-19),
 2. FC Podari 44 (65-20), 
3. Prometeu Craiova 41 (66-22), 
4. CSO Filiaşi 38 (40-23), 
5. CS Işalniţa 37 (49-28) 
6. Avântul Pieleşti 28 (47-45), 
7. Amaradia Melineşti 28 (45-51), 
8. Progresul Segarcea 27 (35-40), 
9. Recolta Ostroveni 26 (41-54), 
10. Viitorul Cârcea 25 (30-34), 
11. CS Ştiinţa „U“ Craiova 21 (26-37), 
12. „GP“ Craiova 20 (40-48), 
13. FC Leamna 18 (37-55), 
14. Dinamyk Craiova 15 (31-79), 
15. Energia Craiova 4 (19-84), 
16. Dunărea Bechet 3 (3-1).

Etapa viitoare (16 martie): 

CSJ Ştiinţa U Craiova – FC Podari, 
Energia Craiova – Dunărea Calafat,
Amaradia Melineşti –Recolta Ostroveni,
Dunărea Bechet – Viitorul Cârcea, 
CS Işalniţa – FC Leamna, 
Avântul Pieleşti – Progresul Segarcea, 
„GP“ Craiova – Prometeu Craiova, 
CSO Filiaşi – Dinamyk Craiova.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.