Halloween party ideas 2015


Aseară, în jurul orei 20.30, Emanuel Biculescu, de 19 ani, din comuna Desa, în timp ce conducea o autoutilitară Dacia 1307 pe DJ 553, prin comuna Ciupercenii Noi, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere (ploaie torenţială), a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune laterală cu o căruţă condusă de Costel Deliu, de 35 de ani, din localitate.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind depistat ulterior de către lucrătorii postului de poliţie din localitate, pe un drum agricol în vecinătatea DJ 553, în afara localităţii. Din accident, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului căruţei. Conducătorii celor două vehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto şi de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului căruţei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, după cum au declarat reprezentanţii IPJ Dolj.

Sursa:www.cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.