Halloween party ideas 2015

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o atentionare hidrologica pentru Dunare valabila incepand de duminica de la ora 18.00 si pana pe 29 martie la aceeasi ora.

Atentionarea vizeaza sectorul Gruia-Calafat din judetele Mehedinti si Dolj si sectorul aval Zimnicea-Tulcea (sector indiguit) din judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Constanta si Tulcea.

Totodata, se mentine cod galben pe Dunare pe sectorul Calafat-Zimnicea (sector indiguit) din judetele Dolj, Olt si Teleorman si la Isaccea (sector indiguit), in judetul Tulcea.

Potrivit atentionarii, fenomenele vizate sunt cresteri de debite si niveluri cu depasiri ale cotelor de aparare.

GALERIE FOTOTrimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.