Responsive Ad Slot

Latest

latest

De asamblarea protecțiilor de impact a navelor de la podul Calafat-Vidin a fost finalizată

sâmbătă, 16 martie 2013

/ by Calafat News

În jurul valorii de fiecare din cele patru coloane în canalul navigabil al Dunării sunt instalate 19 de perechi de protecție împotriva șocurilor de nave și obiecte grele. De apărare cântăresc aproximativ 60 de tone fiecare.
   Toți piloni de protecție si de impact sunt turnate în instalația de producție de FCC Construccion, situat în Vidin Zona Libera.
De acolo, folosind o macara elefant, elementele sunt încărcate pe o barjă, special pregătite pentru acest scop, și livrate la dig de apă, în cazul în care acestea sunt asamblate în perechi și imediat după aceea tensionare este executat.
De asamblare a protecțiilor de impact este executat cu ajutorul instalațiilor speciale de macara, poziționat vizavi reciproc, la debarcader.
partea de sus, de mijloc și de jos a elementelor vor fi încins cu diafragme de beton, care sunt acoperite cu locuri de dormit.
   Lucrările de finisare la pod peste Dunare progresează.

  •    instalarea de primul și al doilea strat de impermeabilizare și stratul bituminos a suprastructurii podului și a căii ferate se întâmplă. 

   În procesul de realizare sunt instalarea de balustrade și de instalare a de iluminat. Instalarea barierelor accidentelor se întâmplă.

  •    instalare a căii ferate a abordării de cale ferată pentru a podului se întâmplă ca la moment sunt prevăzute locuri de dormit. Complet instalate sunt polii catenare de-a lungul căii ferate și la pod.

Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!