Halloween party ideas 2015


Ultima clasată din Liga Doljului a ţinut în şah liderul Calafat! S-a terminat la egalitate, dar craiovenii contestă arbitrajul!

Energia Craiova a remizat 1-1 cu Dunărea Calafat. Rezultat mare, dat fiind poziţiile ocupate de cele două combatante, Energia fiind ultima în clasament, iar Dunărea prima.

Totuşi, într-un comunicat remis astăzi, cei de la Energia, în speţă antrenorul Adrian Mirea, consideră că echipa sa a fost privată de cele trei puncte din cauza unui penalty neacordat.

Iată ce spune comunicatul: Menționăm faptul că echipei gazda i-a fost refuzat un penalty in repriza a 2 a , atunci cind jucatorul Tudor Mădălin a driblat portarul și a fost faultat de catre acesta in suprafața de pedeapsă.

Etapa viitoare (23 martie, ora 12)

FC Podari – Energia Craiova

Dunãrea Calafat – Amaradia Melineşti

Viitorul Cârcea – CS Işalniţa

FC Leamna – Avântul Pieleşti

Progresul Segarcea – Şcoala de Fotbal GP

Prometeu Craiova – CSO Filiaşi

Dinamyk Craiova – CSJ Ştiinţa Craiova

Recolta Ostroveni stã.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.