Halloween party ideas 2015


La o conferinţă de presă din California, Mark Zuckerberg a dezvăluit schimbarea majoră a Facebook care va fi introdusă treptat, în următoarele săptămâni. Noile feed-uri de ştiri vor arăta, susţine CEO-ul companiei, ca un "ziar personalizat", accentul fiind pus pe aspectul vizual al site-ului.

Mark Zuckerberg a explicat că schimbarea a fost gândită pentru că la prima lansare a Facebook site-ul era destinat mai degrabă textului, dar că smartphone-urile au schimbat tendinţa, în timp, ajungând să conteze mai mult fotografiile şi videoclipurile. Fotografiile ocupă, în prezent, 50 la sută din procentul de content postat pe Facebook, scrie News.com.au, citându-l pe Zuckerberg.

Schimbarea îi va ajuta pe utilizatori să personalizeze feed-urile de ştiri şi va oferi posibilitatea de a vedea imagini mai mari.

Printre schimbări se numără şi o hartă mai mare care îi ajută pe utilizatori să împartăşească locurile exacte în care se află (check-in), videoclipurile vor fi şi ele mai mari şi posturile Pinterest pe Facebook se vor vedea mai bine.

Dacă mai mulţi prieteni dau share aceluiaşi material, le vei vedea feţele în stânga postului, scrie TechCrunch.

Mai mult, fanii unui artist, de exemplu, vor vedea în news feed articole din mai multe surse care vorbesc despre acel artist, apăsând pe "Recent Articles about...".

Feed-uri de ştiri complet personalizate

Vor fi sortate ţinând seama de cât de des le vizitezi, aşa că va fi foarte simplu să ajungi la ce te interesează. Schimbarea va fi valabilă şi pe internet şi pe telefonul mobil, scrie Techcrunch.com.

Astfel, utilizatorii vor putea vedea postări:

- ale tuturor prietenilor (de la cele mai noi la cele mai vechi),

- doar muzica pe care o ascultă prietenii, albume lansate şi recomandări ale artiştilor care ţi-ar putea plăcea,

- doar fotografii, atât cele uploadate pe Facebook, cât şi cele postate pe Instagram sau alte aplicaţii.

- doar o trecere în revistă a paginilor cărora tu le-ai dat Like.

- jocuri

- prieteni apropiaţi

- oricare dintre interesele aflate pe lista ta sau pe cea a prietenilor.

PENTRU VIDEO ITRATI AICI

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.