Halloween party ideas 2015


Un tânăr de 25 de ani, din Calafat, „frânt” de beat, în timp ce voia să iasă cu maşina dintr-o parcare în DN 56 Craiova – Calafat, a fost izbit frontal de un autotren condus de un cetăţean bulgar, care circula regulamentar. Culmea, şoferul autoturismului a scăpat cu leziuni uşoare, un alt tânăr, pasager în maşină, fiind şi el rănit uşor. Poliţiştii au stabilit în urma testării cu etilotestul că şoferul autoturismului avea 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, aseară, în jurul orei 21.30, Gabriel Dobre, de 25 de ani, din satul Basarabi, Calafat, în timp ce conducea un autoturism Volkswagen Golf prin satul Golenţi din Calafat, la pătrunderea pe DN 56 Craiova – Calafat, dintr-o parcare, efectuând manevra de întoarcere fără a se asigura, a fost lovit frontal de un TIR condus de cetăţeanul bulgar Asenov Slivarov, care se circula regulamentar dinspre Calafat către Craiova. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui Ionel Criveanu, de 22 de ani, din Calafat.

„Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru tânărul de 22 de ani din Calafat şi negativ pentru cetăţeanul bulgar. În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările pentu comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat comisar şef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa:http://oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.