Halloween party ideas 2015


Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj şi vicepreşedinte al Grupului Interregional „Dunărea”, Ion Prioteasa, participă, joi, la cea de-a doua reuniune la nivel ministerial a Forumului naţional al Strategiei Uniunii Europene pentru regiunea Dunării (SUERD). Gazda evenimentului este Ministerul Afacerilor Externe, participanţii discutând despre proiectele eligibile pentru finanţare în viitorul cadru financiar multianual al Uniunii Europene 2007-2014.

Potrivit preşedintelui CJ Dolj, Ion Prioteasa, „Strategia Dunării” este o oportunitate pentru judeţul Dolj în vederea atragerii fondurilor europene.  „Particip la această reuniune în dubla calitate pe care o am de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj şi de vicepreşedinte al Grupului Interregional «Dunărea». Pentru Dolj, un judeţ mare şi cu multe nevoi, Strategia Dunării este una dintre cele mai importante oportunităţi pe care le avem la îndemână pentru a obţine fonduri europene. Am convingerea că proiectul de dezvoltare a regiunii Dunărea ne va ajuta să tragem mai sus judeţul Dolj, pentru că, din fericire, atât consiliul judeţean, cât şi primarii au experienţa şi expertiza necesară pentru a atrage finanţare nerambursabilă prin programele Uniunii Europene. La întâlnirea de la Ministerul Afacerilor Externe vom avea o agendă de lucru încărcată, unul dintre subiecte fiind chiar organizarea celui de-al doilea Forum anual al Strategiei Uniunii Europene pentru regiunea Dunării, programat în ultima parte a anului. În egală măsură discuţii importante sunt şi cele privitoare la inserarea obiectivelor Strategiei în priorităţile naţionale pentru perioada de programare 2014-2020”, a declarat Prioteasa.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.