Halloween party ideas 2015

Joi, 7 martie, începând cu ora 17.30, în sala “Marin Sorescu” a Casei de Cultură din Calafat, se va desfăşura spectacolul lunar “SEMNE”, dedicat, de această dată, mărţişorului şi Zilei Femeii.

Programul serii va începe cu lansarea cărţii “MĂRŢIŞOARE PENTRU COPII, PĂRINŢI ŞI EDUCATOARE”, semnată de Dan Vană, apărută la Editura SEMNE din Bucureşti şi va continua cu recitalul binecunoscutului cantautor Emeric Imre. Grupul vocal “Amadeus” a pregătit pentru acest eveniment o mică surpriză. La reuşita manifestării îşi vor da concursul realizatorii Radio Oltenia Craiova Liliana Hinoveanu şi Davian Vlad. Invitatul special al “SEMNE”-lor este prof.univ.dr. Tudor Nedelcea.

Cartea “MĂRŢIŞOARE PENTRU COPII, PĂRINŢI ŞI EDUCATOARE”, mai pecis a doua parte a ei “Mărţişoare pe hârtie de la grupa mijlocie” va fi subiectul unei manifestări organizate de grupa mijlocie a Grădiniţei Nr.1 din Calafat, în aceeaşi zi şi tot în sala “Marin Sorescu”, dar cu începere de la ora 11.00. Educatoarea Cristina Vană a pregătit cu copiii o expoziţie tematică, ce va fi vernisată de prof. Letiţia Sterian, o alta de mărţişoare ce vor fi oferite mămicilor şi bunicilor prezente şi un spectacol de recitări, bineînţeles cu versurile cărţii ce va fi lansată.

Sursa:http://ziaruldecalafat.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.