Mihai Lalescu presedintele echipei Dunarea Calafat : “E si vremea noastra!”

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Presedintele Calafatului spune ca si Dunarea merita sa aiba echipa de nivel federal, a lor, nu adoptata de la altii, ca pana acum.

Sursa:https://ro-ro.facebook.com/mihai.lalescu
Derbiul Dunarea Calafat – FC Podari mai are putin sa erupa. Nu din cauza celor implicati in disputarea partidei, ci prin prisma clasamentului. Chiar si asa, oficialii celor doua echipe inceraca sa fie cat mai calmi. Asa s-a prezentat si presedintele celor de la Dunarea Calafat, echipa gazda de sambata. Daca ar fi fost un joc intre Staeua si Dinamo atunci cand Borcea era oficial al cainilor totul sarea in aer. Becali cu gura sa spurcata ii ironiza cu “miau, miau…” pe dinamovisti, iar actualul fin, Cristi Borcea cu “ham, ham”. Nu acelasi lucru se poate spune de Horatiu Stanescu, de la FC Podari, si despre Mihai Lalescu, de la Dunarea Calafat. Ambii s-au respectat, chiar daca pe teren vor fi altele datele problemei. Dar ce mai conteaza. Cuvantul acum il are primul om de la Calafat. “Se poate spune ca este un meci dificil, dar nu neaparat unul in care se va decide soarte promovarii. Pentru noi e un joc delicat, dar daca reusim sa invingem, totul e OK. Vom vedea sambata ce se va intampla, noi speram sa fim cei care vom invinge.”, a spus Lalescu. Oficialul calafetenilor mizeaza pe grup, adica pe fostii jucatori, dar si pe cei noi transferati in aceasta iarna, adica pe fostii divizionari Ilie si Barsan: “Cei pe care i-am adus impreuna cu fostii componenti vor face lucruri bune. Sunt convins de asta. Cu totii au raspuns foarte bine la pregatire”, a afirmat Lalasecu.

“E vremea nostra”

Presedintele gazdelor, Mihai Lalescu considera ca echipa sa trebuie sa invinga pentru suporteri, dar si pentru traditie. “Avem traditie, avem jucatori de valoare, dar si suporteri, veti vedea sambata. Sunt de zece ani implicat in fenomen, de trei ani presedinte, asa ca consider ca usor-usor e vreamea noastra sa promovam. Repet, prin valoare! ”, comenteaza Lalescu.

Sa fie arbitraj corect

Calafatul a avut in ultimii ani echipe de liga a treia, nu Dunarea, ci improvizatii, Severnav ori Lapusata, acum, oficialii clubului doresc sa faca echipa de nivel national din propria pepiniera, dar pentru asta Lalescu doreste decat: “in meciul de sambata, dar si apoi, ne dorim arbitraje corecte. Am incredere in noua conducere a AJF, in domnul Silviu Bogdan, asa ca nu cred ca vorm mai fi problemele anterioare. Ne cunoastem adversarii si cred ca daca avem aceleasi sanse, ma refer la brigada de arbitri nu 
vor fi probleme”.

Sursa:www.oltenia-sport.ro

Un comentariu

  1. CALAFAT LIVE transmite tuturor doamnelor şi domnişoarelor cu ocazia Zilei de 8 Martie, ZIUA FEMEII, multă sănătate şi fericire, tot binele din lume împreună cu un mare buchet de flori pentru fiecare ! LA MULŢI ANI
Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.