Responsive Ad Slot

Latest

latest

Mihai Lalescu presedintele echipei Dunarea Calafat : “E si vremea noastra!”

vineri, 8 martie 2013

/ by Calafat News
Presedintele Calafatului spune ca si Dunarea merita sa aiba echipa de nivel federal, a lor, nu adoptata de la altii, ca pana acum.

Sursa:https://ro-ro.facebook.com/mihai.lalescu
Derbiul Dunarea Calafat – FC Podari mai are putin sa erupa. Nu din cauza celor implicati in disputarea partidei, ci prin prisma clasamentului. Chiar si asa, oficialii celor doua echipe inceraca sa fie cat mai calmi. Asa s-a prezentat si presedintele celor de la Dunarea Calafat, echipa gazda de sambata. Daca ar fi fost un joc intre Staeua si Dinamo atunci cand Borcea era oficial al cainilor totul sarea in aer. Becali cu gura sa spurcata ii ironiza cu “miau, miau…” pe dinamovisti, iar actualul fin, Cristi Borcea cu “ham, ham”. Nu acelasi lucru se poate spune de Horatiu Stanescu, de la FC Podari, si despre Mihai Lalescu, de la Dunarea Calafat. Ambii s-au respectat, chiar daca pe teren vor fi altele datele problemei. Dar ce mai conteaza. Cuvantul acum il are primul om de la Calafat. “Se poate spune ca este un meci dificil, dar nu neaparat unul in care se va decide soarte promovarii. Pentru noi e un joc delicat, dar daca reusim sa invingem, totul e OK. Vom vedea sambata ce se va intampla, noi speram sa fim cei care vom invinge.”, a spus Lalescu. Oficialul calafetenilor mizeaza pe grup, adica pe fostii jucatori, dar si pe cei noi transferati in aceasta iarna, adica pe fostii divizionari Ilie si Barsan: “Cei pe care i-am adus impreuna cu fostii componenti vor face lucruri bune. Sunt convins de asta. Cu totii au raspuns foarte bine la pregatire”, a afirmat Lalasecu.

“E vremea nostra”

Presedintele gazdelor, Mihai Lalescu considera ca echipa sa trebuie sa invinga pentru suporteri, dar si pentru traditie. “Avem traditie, avem jucatori de valoare, dar si suporteri, veti vedea sambata. Sunt de zece ani implicat in fenomen, de trei ani presedinte, asa ca consider ca usor-usor e vreamea noastra sa promovam. Repet, prin valoare! ”, comenteaza Lalescu.

Sa fie arbitraj corect

Calafatul a avut in ultimii ani echipe de liga a treia, nu Dunarea, ci improvizatii, Severnav ori Lapusata, acum, oficialii clubului doresc sa faca echipa de nivel national din propria pepiniera, dar pentru asta Lalescu doreste decat: “in meciul de sambata, dar si apoi, ne dorim arbitraje corecte. Am incredere in noua conducere a AJF, in domnul Silviu Bogdan, asa ca nu cred ca vorm mai fi problemele anterioare. Ne cunoastem adversarii si cred ca daca avem aceleasi sanse, ma refer la brigada de arbitri nu 
vor fi probleme”.

Sursa:www.oltenia-sport.ro

Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!