Halloween party ideas 2015


La nivel mondial, în tabloul acţiunilor de constientizare a problemelor mediului înconjurător generate de activitatea umană, se remarcă o Campanie unica in istorie, care în 2010 a reuşit să atinga cca 1 miliard 300 de milioane de oameni din 128 de tari – Earth Hour.

Sâmbătă, 23 martie, începând cu ora 20.30,  la Calafat, în Centrul Civic a avut loc o acţiune de acest gen prin implicarea Primăriei , a Poliţiei şi a unor instituţii de învăţământ. În intervalul de timp 20.30-21.30 luminile exterioare au fost stinse, iar cei prezenţi au cântat şi s-au bucurat la lumina candelelor pe acordurile muzicii folk în compania binecunoscutului interpret de gen, Dan Vană. În ciuda vântului deloc prietenos, peste 50 de tineri şi-au dat întâlnire făcând poze în jurul unei inimi din candele şi fredonând melodiile grupului „Amadeus”.


PENTRU VIDEO INTRAŢI AICI

Sursa:actualitateacalafeteana.blogspot.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.