Responsive Ad Slot

Latest

latest

Perspective turistice pentru municipiul Calafat

vineri, 29 martie 2013

/ by Calafat News
Ansamblul Rozele Calafatului
Sala mare a Muzeului de Artă din Calafat va a fost, de curând, gazda unui eveniment cu conotaţii turistice, generate de vizita în municipiu a 40 de operatori în turism din Republica Bulgaria, având ca scop includerea în  pachetele turistice pe care le promovează şi a obiectivelor calafetene. Au fost prezentate imagini ale Calafatului de ieri şi de azi, oportunităţile turistice prin punerea în exploatare a „podului peste Dunăre – 2” în luna mai, 2013, folclorul şi tradiţiile locale.

Pe lângă discursul de bun-venit adresat de oficialităţile calafetene şi vizitarea unor repere turistice, oaspeţii s-au delectat cu o degustare de vinuri şi specialităţi gastronomice tradiţional româneşti, după care au fost invitaţi să vizioneze un spectacol folcloric susţinut de Ansamblul “Rozele Calafatului” (coordonator: Marinela Carauleanu), coregrafia fiind semnată de Ionel Garoafă, maestru coregraf al Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” din Craiova.

Tot în acest context a fost vizitat şi Centrul Cultural, unul din cele mai mari centre din zonă, realizat cu implicarea Primăriei şi prin efortul deosebit al Marinelei Carauleanu.
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!