Halloween party ideas 2015


Compania de Apă „Oltenia” SA implementează proiectul „Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în Judeţul Dolj”, cofinanţat din Fondul de Coeziune (FC) prin Programul Operaţional Sectorial (POS) Mediu, Axa prioritară 1.

Un nou Contract de Lucrări (CL8) a fost semnat miercuri, 27 martie, având ca obiect Reabilitarea si extinderea retelelor de apă si canalizare în municipiul Băilesti. Contractul are o valoare de 23.142.270,53 lei, fără TVA, si a fost atribuit  unui consortiu format din SC GRUP PRIMACONS SRL- VIALES Y OBRAS PUBLICAS SA. Durata de execuţie a Contractului este de 19 luni, începând cu data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

Investiţiile derulate în cadrul CL8, în sectorul de alimentare cu apă potabilă, vizează reabilitarea retelei existente pe o lungime de 11 km si inlocuirea a 222 bransamente existente, extinderea acesteia cu aproximativ 6 km, urmând a fi executate 331 de noi bransamente pentru consumatorii individuali. În sectorul de apă uzată, vor fi operate interventii pe 57 dintre străzile orasului Băilesti, în sensul extinderii retelei de canalizare menajeră pe o lungime de aprox. 40 km si realizarea a 3366 de racorduri noi  astfel încât să se asigure conectarea  populatiei la sistemul de canalizare în proportie de 100%.

Până în prezent, la nivelul întregului proiect au fost semnate sase contracte de lucrări, vizând derularea unor investitii în Craiova, Filiasi (2 contracte), Isalnita, Băilesti si Halda de namol la statia de epurare, în valoare totală de 166.268.927,64 de lei, fara TVA.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.