Halloween party ideas 2015


Doi doljeni, soţ şi soţie, au fost reţinuţi, azi-noapte, pentru trafic de persoane, după ce s-a stabilit că au racolat, transportat şi exploatat sexual în Italia, în apropiere de Milano, şapte tinere de pe raza judeţului. Cei doi urmează să fie prezentaţi Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Craiova – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane şi procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Dolj – Poliţia Oraşului Dăbuleni, au oprit în trafic, azi-noapte, în oraşul Dăbuleni, un autoturism înmatriculat în Italia, în care se aflau soţii Lică, de 32, respectiv 38 de ani, din comuna Amărăştii de Sus.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, “din cercetările întreprinse de către poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane a reieşit faptul că, în perioada 2011 – 2013, cei doi suspecţi au racolat, transportat şi exploatat sexual şapte tinere, prin promisiunea unui loc de muncă în Italia, în apropierea oraşului Milano, localitatea Arosio, unde, prin ameninţări şi violenţe, le-au determinat să se prostitueze. Valoarea prejudiciului obţinut este estimat la 100.000 de euro”.

Cei doi suspecţi au fost duşi la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova, în vederea audierii, iar în urma probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane. În cursul zilei de astăzi urmează să fie prezentaţi judecătorilor din cadrul Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.