Halloween party ideas 2015


O patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat a depistat un tânăr 17 ani, din Calafat în timp ce transporta, cu o căruţă, cantitatea de 100 kg fier vechi.

În noaptea de 01/02.04.2013, în jurul orei 02.00, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat l-au depistat pe M.E., de 17 ani, din Calafat în timp ce transporta, cu un vehicul cu tracţiune animală, cantitatea de 100 kg fier vechi, stabilindu-se ulterior că fierul îl sustrăsese din incinta unei societăţi comerciale din Calafat.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit unităţii, iar în cauză poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru comierea infracţiunii de furt calificat.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.