Amenzi pentru gropile nesemnalizate

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Dolj au organizat, joi, o acţiune pe drumurile naţionale din judeţ şi pe străzile din Craiova pentru verificarea stării de viabilitate a drumului public, a legalităţii executării lucrărilor în zona drumului public, precum şi a modului în care firmele respectă condiţiile impuse de poliţia rutieră pentru instituirea restricţiilor de circulaţie şi/sau închiderea circulaţiei.

Oamenii legii au verificat opt lucrări, în şapte cazuri fiind date amenzi  pe linie de sistematizare. Sancţiunile aplicate sunt în valoare totală de 7.875 lei. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, una dintre sancţiuni a fost aplicată pentru neasigurarea stării de viabilitate a părţii carosabile, o altă sancţiune pentru instituirea restricţiilor de circulaţie pentru executarea lucrărilor pe drumul public, fără acordul poliţiei rutiere, trei pentru lucrări şi obstacole pe partea carosabilă nesemnalizate corespunzător, o altă sancţiune pentru nerespectarea condiţiilor prevăzute în avizul dat de poliţie, iar o altă amendă a fost dată pentru lipsa echipamentului de protecţie personal.

Muncitori fără echipament de protecţie

Una dintre firmele amendate de către poliţişti efectua lucrări pe DE 79 Craiiova-Calafat, motivul sancţionării fiind acela că unitatea nu a asigurat starea de viabilitate a drumului, formându-se numeroase gropi pe partea carosabilă şi nici nu a semnalizat obstacolele respective. Administratorul prins pe picior greşit a fost taxat cu 3.150 de lei. Aceeaşi amendă a plătit-o şi reprezentantul unei firme care nu a semnalizat corespunzător lucrările si obstacolele pe partea carosabilă, nu a respectat condiţiile impuse de poliţie în avizul acordat şi nu a dotat personalul muncitor cu echipament de protecţie fluorescent reflectorizant în timp ce executau lucrări de extindere şi reabilitare reţea apă şi canalizare pe strada Caracal din Craiova.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.