Halloween party ideas 2015


Prognoza realizata de meteorologi pentru perioada 8-21 aprilie vine cu o veste buna: vremea se va incalzi semnificativ in toate regiunile tarii. Totusi, ploile nu ne parasesc nici in urmatoarele doua saptamani. 

Oltenia

Procesul de incalzire a vremii va fi semnificativ intre 8 si 13 aprilie, valorile diurne crescand de la 8 la 20 de grade. Pe 14 si 15 aprilie se va resimti o usoara racire, temperaturile ajungand la 17 grade, iar in intervalul 16-21 aprilie valorile vor varia in jurul mediei de 18 grade. In timpul noptii, temperaturile vor scadea pana la 3 grade pe 9 aprilie, insa acestea vor creste treptat pana la 8 grade pe 14 aprilie. Va urma o usoara racire, insa in perioada 17-21 aprilie temperatuile vor varia in jurul valorii de 6 grade. Vor fi posibile ploi slabe zilnic pe tot parcursul intervalului, cu anumite intensificari incepand de pe 13 aprilie.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.