Încă două săptămâni de ploi, însă vreme mai caldă

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Prognoza realizata de meteorologi pentru perioada 8-21 aprilie vine cu o veste buna: vremea se va incalzi semnificativ in toate regiunile tarii. Totusi, ploile nu ne parasesc nici in urmatoarele doua saptamani. 

Oltenia

Procesul de incalzire a vremii va fi semnificativ intre 8 si 13 aprilie, valorile diurne crescand de la 8 la 20 de grade. Pe 14 si 15 aprilie se va resimti o usoara racire, temperaturile ajungand la 17 grade, iar in intervalul 16-21 aprilie valorile vor varia in jurul mediei de 18 grade. In timpul noptii, temperaturile vor scadea pana la 3 grade pe 9 aprilie, insa acestea vor creste treptat pana la 8 grade pe 14 aprilie. Va urma o usoara racire, insa in perioada 17-21 aprilie temperatuile vor varia in jurul valorii de 6 grade. Vor fi posibile ploi slabe zilnic pe tot parcursul intervalului, cu anumite intensificari incepand de pe 13 aprilie.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.