Localităţile pline de gunoaie riscă amenzi usturătoare

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 
Comisarii din cadrul Comisariatului Gărzii de Mediu Dolj vor verifica, începând de astăzi, dacă autorităţile locale respectă regulile privind salubritatea localităţilor, a cursurilor de apă şi a căilor de domunicaţie din judeţ. Şeful instituţii îi avertizează pe primarii care încă nu ştiu să se gospodărească, menţionând faptul că amenzile pentru deşeuri sunt usturătoare.

 Gheorghe Călinoiu, comisar şef al Comisariatului Judeţean Dolj al Gărzii Naţionale de Mediu, a spus că primarii doljeni au avut timp să îşi rezolve problema deşeurilor din localităţile pe care le reprezintă, fapt pentru care a venit şi vremea controalelor. Verificările oamenilor legii vor urmări dacă edilii au respectat măsurile impuse anterior datei inspecţiei şi dacă operatorii de salubritate şi-au făcut treaba conform contractelor. Totodată, autorităţile de control au în atenţie starea podurilor şi podeţelor, amenajarea şi curăţarea cursurilor de apă, a bălţilor şi măsurile de curăţarea a terenurilor, căilor ferate şi căilor adiacente. „Vreau să spun că aceste cerinţe trebuie luate în serios şi acolo unde nu se respectă legea vor trebui aplicate sancţiuni în consecinţă. Trebuie să avem grijă de mediu. Am discutat mult despre aceste aspecte şi acum vom vedea în ce măsură autorităţile şi-au făcut treaba”, a precizat Călinoiu.

Un comentariu

  1. Zilierii,zilierii la carat gunoaie nu la umbra cu sticlele de bere.
Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.