Pompierii doljeni la datorie

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

În acest weekend Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj au fost solicitat să intervină cu subunităţile subordonate la următoarele situaţii de urgenţă, după cum urmează: 
Garda Interventie Pompieri Bechet a intervenit cu doua autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria unui localnic. La sosirea echipajelor de pompieri ardeau plantele furajere şi o anexă.
Din cauza jocului copiilor cu focul (chibrituri) ars aprox. 5 tone plante furajere (fân, lucernă) şi cca. 50mp anexă gospodărească.

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a fost solicitata să intervină pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu în municipiul Craiova, str. Gârleşti.
La faţa locului s-au deplasat 3 autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o autospecială de salvare de la înnălţime.
Ajunse echipajele au constatat că incendiul se manifesta cu violenţă la etajul 1 şi mansardă pe o suprafaţă de cca. 172 mp, construite din lemn şi acoperite cu ţiglă, dar cu posibilităţi de propagare la casele vecine.
În sprijinul colegilor de la Detaşamentul 2 Pompieri au fost chemate şi două echipaje de la Detaşamentul 1 Pompieri Craiova
Din cauza unui scurtcircuit electric la un conductor electri defect sau neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile au ars mobilier, obiecte vestimentare, aparate electrcasnice, locuinţa - etajul 1 şi mansarda pe o suprafata de cca. 172 mp.
Incendiul a fost lichidat în jurul orei 21.00 şi au participat 3 ofiţeri şi 25 de subofiţeri, iar un echipaj a rămas la supraveghere până spre dimineaţă.

Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit cu o autospeciala pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Mihai Marian R. în comuna Unirea.
La sosirea echipajului de pompieri incendiul se manifesta la cca 3 t plante furajere (lucernă şi paie) pe o supraf. cca 20 mp şi la un adpăpost de animale pe cca 10 mp cu posibilităţi de propagare la alte anexa.
Din cauza unui chibrit au ars cca 3 tone plante furajere (paie, lucerna) şi un adapost de animale pe o suprafata de cca 10 mp.

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a mai intervenit şi pentru salvarea unui animal (viţel) căzut într-un canal cu adâncimea de aprox. 2 m. Intervenţia s-a desfăşurat fără probleme, animalul fiind salvat şi înapoiat proprietarului.

Garda Intervenţie Pompieri Bechet a intervenit în com. Daneţi, sat Branişte, pentru scoaterea unui bărbat, de 73 ani, decadat, căzut într-o fântână cu adâncimea de aprox. 10 m.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.