PSD Dolj şi-a ales conducerea pentru următorii patru ani

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Vineri, la ora 12.00, la Filarmonica „Oltenia” din Craiova, a avut loc Conferinţa Judeţeană de Alegeri a PSD Dolj. Dintre cei 392 de delegaţi convocaţi la Conferinţă au semnat pentru prezenţă 370. Votul a fost deschis, la preşedinţia PSD Dolj fiind doar un singur candidat, deputatul Claudiu Manda. Din Biroul Permanent Naţional al PSD la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a PSD Dolj au participat vicepreşedinţii: Ecaterina Andronescu, Nicolae Bănicioiu, Ion Călinoiu şi Paul Stănescu.  

Conferinţa Judeţeană de Alegeri a PSD Dolj a avut loc la Firlamonica „Oltenia” din Craiova, invitaţii de la Bucureşti fiind fostul ministrul al Educaţiei Naţionale, Ecaterian Andronescu, şi ministrul Tineretulului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu. Printre social-democraţii doljeni care au luat cuvântul s-a aflat preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi primarul Craiovei, preşedintele PSD Craiova, Lia Olguţa Vasilescu. Toţi vorbitorii au trasnmis mesaje de unitate şi continuitate, Valeriu Zgonea spunând despre candidatul la preşedinţie, deputatul Claudiu Manda, că este un produs sută la sută al PSD Dolj. „Nu venim cu un om împrumutat, din afara partidului. Claudiu Manda este un produs sută la sută al organizaţiei PSD Dolj, crescut de dumneavoastră primarii, şi care a învăţat foarte multe de la dumneavoastră”, a declarat Valeriu Zgonea.

„Personal nu îmi place că cei din Ardeal fac legea la Congresele PSD”

Votul delegaţilor la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a PSD Dolj a fost unul deschis, ţinând cont că la funcţia de preşedinte a fost un singur candidat. După ce cei 370 de delegaţi l-au votat în unanimitate pe Claudiu Manda pentru a ocupa funcţia de preşedinte, pentru un mandat de patru ani, acesta le-a mulţumit şi le-a transmis celor prezenţi că au votat pentru continuitate şi unitate: „Vă mulţumesc pentru încrederea acordată şi sper să nu vă dezamăgesc. Sper să ne vedem la şedinţele următoare şi să ne putem privii în ochi, şi să vă gândiţi că votul acordat astăzi a fost pentru continuitate, pentru o echipă unită în care toţi avem loc, în care performanţa va fi premiată, fiind una dintre rezoluţiile adoptate în Conferinţa Judeţeană de Alegeri. Să nu cultivăm relaţii tensionate şi să le transmite colegilor din ţară că suntem olteni adevăraţi şi că trebuie să asculte mai bine strofele cântecului «M-a făcut mama oltean», pentru că aşa vor decurge de acum înainte lucrurile la PSD Dolj. E timpul ca cei din Regiunea Oltenia să îşi dea mâna şi să vorbească cu o singură voce de acum înainte, pentru că mie personal nu îmi place că cei din Ardeal fac legea pe la Congresele PSD”.

63% din membrii vechiului BPJ al PSD Dolj se regăsesc şi în noua formulă

Din cei 19 membrii ai vechiului Birou Permanent Judeţean al PSD Dolj, în actuala componenţă se regăsesc 12, adica 63%, acesta fiind un semnal de continuitate şi unitate al organizaţiei. De asemenea, în Biroul Permanent Judeţean al PSD Dolj se regăsesc 10 tineri şi 4 femei. Noua formulă de conducere a PSD Dolj, în urma Conferinţei Judeţene de Alegeri, este următoarea: preşedinte – Claudiu Manda; preşedinte executiv – Ion Călin; secretar – Florentin Tudor; trezorier – Alin Golumbeanu; vicepreşedinţi: Ion Prioteasa, Cristi Iovan, Olguţa Vasilescu, Daniela Tarniţă, Nicolae Vrapcea, Mihai Fifor, Florin Stancu, Alin Mitrică, Florea Voinea, Florentin Gust, Valeriu Zgonea, Ovidiu Flori-primar Işalniţa, Nicu Tabacu-primar Vârvor, Valerică Pupăză-primar Cârcea, Lidia Zavelea-primar Negoi, Georgică Bercea, Radu Preda, Sorin Răducan, Cosmin Vasile, Alina Tănăsescu, Mihail Neaţu şi Marinel Catalina-primar Calopăr.

Sursa:www.cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.