Halloween party ideas 2015


Autoritatile bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera (I.T.P.F.) Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact romano-bulgar, cu privire la faptul ca una din benzile de circulatie a podului Ruse - Giurgiu este impracticabila, din cauza ca au fost afectate covorul asfaltic si structura fundatiei de fier-beton a podului "Prieteniei", pe partea bulgara.

Mai mult, autoritatile bulgare au informat ca au luat masura restrictionarii traficul pentru autovehiculele cu un tonaj mai mare de 10 tone, pentru ambele benzi de circulatie.

Ca urmare a acestui fapt, pana la reluarea traficului, autocamioanele sunt redirectionate catre Punctele de Trecere a Frontierei de la granita cu Bulgaria:

P.T.F. Vama Veche - jud. Constanta;
P.T.F. Negru Voda - jud. Constanta;
P.T.F. Zimnicea - jud. Teleorman;
P.T.F. Turnu Magurele - jud. Teleorman;
P.T.F. Calafat - jud. Dolj;
P.T.F. Bechet - jud. Dolj.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.