Halloween party ideas 2015


Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu au depistat trei persoane care transportau şi comercializau cantitatea de 40 kg peşte fără documente legale.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bechet, judeţul Dolj, au depistat pe raza localităţii Ostroveni pe cetăţenii români Gabriel T. şi Andrei D., în vârstă de 25 ani, respectiv 22 ani, care comercializau cantitatea de 40 kg peşte din specia roşioară dintr-o autoutilitară. Întreaga cantitate de peşte în valoare de aproximativ 135 lei a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor şi predată unei societăţi comerciale de profil, iar persoanelor în cauză li s-au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere, transport şi comercializare fără documente legale a peştelui.

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu au depistat, în zona de competenţă, trei persoane care conduceau trei mijloace de transport având taloanele pentru inspecţia tehnică periodică false, respectiv autoturismul radiat din circulaţie. La sfârşitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-au prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră pe sensul de intrare în ţară, cetăţenii români Nicolae V. şi Daniel G., în vârstă de 57 ani, respectiv 27 ani, care conduceau primul un autoturism marca Skoda, iar al doilea un autoturism marca BMW, ambele cu numere de înmatriculare bulgăreşti. În urma verificărilor efectuate a rezultat că autoturismele în cauză au taloanele pentru inspecţia tehnică periodică false. Şi poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bechet, judeţul Dolj au oprit pe raza localităţii Bechet, pe cetăţeanul român Cosmin E., în vârstă de 26 ani, care conducea un autoturism marca Opel Astra cu numere de înmatriculare spaniole. În urma verificărilor efectuate a rezultat că autoturismul este radiat din circulaţie de către autorităţile spaniole.

În ambele cazuri poliţiştii de frontieră au întocmit şoferilor dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals şi punerea în circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.