Transport şi comercializare de peşte fără documente legale

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu au depistat trei persoane care transportau şi comercializau cantitatea de 40 kg peşte fără documente legale.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bechet, judeţul Dolj, au depistat pe raza localităţii Ostroveni pe cetăţenii români Gabriel T. şi Andrei D., în vârstă de 25 ani, respectiv 22 ani, care comercializau cantitatea de 40 kg peşte din specia roşioară dintr-o autoutilitară. Întreaga cantitate de peşte în valoare de aproximativ 135 lei a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor şi predată unei societăţi comerciale de profil, iar persoanelor în cauză li s-au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere, transport şi comercializare fără documente legale a peştelui.

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu au depistat, în zona de competenţă, trei persoane care conduceau trei mijloace de transport având taloanele pentru inspecţia tehnică periodică false, respectiv autoturismul radiat din circulaţie. La sfârşitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-au prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră pe sensul de intrare în ţară, cetăţenii români Nicolae V. şi Daniel G., în vârstă de 57 ani, respectiv 27 ani, care conduceau primul un autoturism marca Skoda, iar al doilea un autoturism marca BMW, ambele cu numere de înmatriculare bulgăreşti. În urma verificărilor efectuate a rezultat că autoturismele în cauză au taloanele pentru inspecţia tehnică periodică false. Şi poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bechet, judeţul Dolj au oprit pe raza localităţii Bechet, pe cetăţeanul român Cosmin E., în vârstă de 26 ani, care conducea un autoturism marca Opel Astra cu numere de înmatriculare spaniole. În urma verificărilor efectuate a rezultat că autoturismul este radiat din circulaţie de către autorităţile spaniole.

În ambele cazuri poliţiştii de frontieră au întocmit şoferilor dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals şi punerea în circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.