Halloween party ideas 2015


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au descoperit într-un autoturism mai multe articole de îmbrăcăminte, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, pe care o femeie intenţiona să le introducă ilegal în ţară.

 În data de 25.05.2013, ora 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, Valerica D., în vârstă de 55 ani, domiciliată pe raza judeţului Caraş – Severin, călătorind ca pasager într-un autoturism marca Dacia.

Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, printre alte bunuri alimentare, mai multe articole de îmbrăcăminte, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, pentru care cetăţeana româncă nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Existând suspiciuni că articolele de îmbrăcăminte sunt contrafăcute, bunurile în valoare de 1.400 lei dacă ar fi fost originale, au fost reţinute de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie fără drept de bunuri purtând menţiuni false privind mărcile. (JGR)

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.