Halloween party ideas 2015


Delegația germană oficial din regiunea Ortenau, Republica Federală Germania, a vizitat pod peste Dunăre, Vidin-Calafat. Delegația condusă de guvernatorul districtului Ortenau, Frank Sherer și guvernatorul districtului Vidin Eng. Tsvetal Asenov, a câștigat impresii de la danele construite pe canal navigabil și non-navigabil al Dunării și drumul de acces de cale ferată și a trecut de-a lungul întregului drum de automobile la malul românesc.
   Importanța de pod nu trebuie să fie subestimată - a declarat Dl. Sherer - Se integrează bine Bulgariei la sistemul rutier european. Ea afiliate Vidin ca un oraș și Bulgaria, ca un stat. "
   vizită de trei zile a delegației germane în regiunea noastră este în legătură cu acordul semnat de parteneriat și cooperare între regiunea Vidin și Ortena.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.