Favoritele s-au impus în startul play-off-ului

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Calafatul îşi menţine avantajul de 5 puncte faţã de Podari dupã prima rundã din play-off-ul Ligii a IV-a Dolj. Aşa cum s-a întâmplat şi în ultima etapã a sezonului regulat, Prometeu nu a opus rezistenţã prea mare în faţa
Calafatului, care a câştigat la pas, de aceastã datã pe teren propriu. La Podari s-a repetat meciul de acum douã sãptãmâni, iar scorul a fost doar puţin diferit, 3-1 faţã de 2-1. Golurile echipei lui Victor Naicu au fost
reuşite de Boroiban, Niţã şi Preda, în timp ce pentru oaspeţi a punctat Rãducanu, tocmai jucãtorul acuzat de Işlniţa cã nu a fost folosit corect de trupa lui Gigi Ciurea în acest sezon. Cum Prometeul ieşise din start din
cãrţi pentru accederea în baraj,Filiaşiul are doar şansa victoriei acasã cu Calafatul, în etapa a doua, pentru a nu ajunge în postura de arbitrã a luptei la vârf.
Podariul mizeazã pe o surprizã a Filiaşiului, pentru ca apoi sã-i rezolve în mod direct, în dublã manşã, duelul cu liderul.

Play-off Liga a IV-a Dolj,Prima etapã:

Dunãrea Calafat – Prometeu 5-2

AS Podari – CSO Filiaşi 3-1

Etapa a 2-a (sâmbãtã, ora 11)

CSO Filiaşi – Dunãrea Calafat

Prometeu Craiova – AS Podari


Clasament

1. Calafat 7 5 1 1 13-4 16
2. AS Podari 7 3 2 2 8-7 11
3. Filiaºi 7 2 2 3 8-11 8
4. Prometeu 7 1 1 5 7-14 4

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.