Halloween party ideas 2015


Cristian Ionuț Oancă, în vârstă de 15 ani, din Calafat, a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și tâlhărie.

Tânărul a fost prins de oamenii legii și introdus în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj. Cristian Ionuț Oancă a declarat că nu știa că a fost condamnat la închisoare cu executare de Judecătoria Calafat. ''Are de executat o pedeapsă de 2 ani şi 6 luni închisoare pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi tâlhărie'', a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul IPJ Dolj.

Sursa:lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.