Halloween party ideas 2015

Un invitat-surpriză va inaugura podul Calafat-Vidin, dintre România şi Bulgaria, în cadrul ceremoniei, a anunţat premierul bulgar Plamen Oresharski, citat de Novinite.

„Credeţi-mă, această persoană nu voi fi eu, va fi o surpriză”, a spus Oresharski, într-un interviu pentru Darik Radio, acordat sâmbătă. El a confirmat că premierul român Victor Ponta va fi prezent la ceremonie, alături de către Johannes Hahn, Comisar European pentru Politică Regională.

 „Am mai invitat toţi miniştrii bulgari ai transporturilor implicaţi în acest proiect de-a lungul anilor”, a mai afirmat oficialul. Podul este parte a Coridorului Pan-European IV de transport.

Proiectul a fost iniţiat la finele anilor ’90, dar a stagnat. Singurul pod dintre România şi Bulgaria este cel dintre Giurgiu şi Ruse, completat în 1954.

Sursa:adevarul.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.