Responsive Ad Slot

Latest

latest

Autorităţile bulgare au solicitat introducerea de restricţii pe podul Vidin-Calafat

vineri, 5 iulie 2013

/ by Calafat News
Autorităţile bulgare au solicitat introducerea de restricţii pe podul Vidin-Calafat pentru vehicule cu masa totală mai mare de 12 tone, în vederea fluidizării traficului turistic în sezonul estival, informează Agerpres.ro citând un anunţ făcut astăzi de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR). "CNADNR informează participanţii la trafic că autorităţile bulgare au solicitat ca, în scopul fluidizării traficului turistic în sezonul estival şi pentru protejarea infrastructurii rutiere a podului Vidin - Calafat, în perioada 5 iulie 2013 - 30 septembrie 2013, să fie restricţionată circulaţia vehiculelor cu masa totală maximă admisă mai mare (MTMA) de 12 tone şi mai mult de două axe", se arată în comunicat. Restricţia de circulaţie ar urma să se aplice vineri, între orele 16:00 - 22:00 şi duminică, între orele 14:00 - 22:00.

De asemenea, autorităţile bulgare au solicitat ca, în zilele în care temperatura atmosferică depăşeşte 35 de grade Celsius să fie restricţionată circulaţia vehiculelor cu MTMA mai mare de 20 tone, în zona de frontieră Calafat - Vidin.

Restricţii de circulaţie pe DN 56 Craiova - Calafat

CNADNR recomandă participanţilor la trafic să îşi programeze perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă astfel încât să fie respectate intervalele orare restricţionate şi să evite staţionarea în zona punctului de frontieră, precum şi pe DN 56 Craiova - Calafat, deoarece pe acest tronson se execută lucrări de reabilitare a carosabilului şi sunt instituite restricţii de circulaţie.

Sursa:gds.ro
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!